DNA liittymätarjous 2021 – halpa puhelinliittymä paljon puhelinta käyttävälle

DNA:n liittymätarjous on halvin puhelinliittymä vuodelle 2021, jos käytät puhelinta paljon. Katso vertailu ja valitse itsellesi halpa puhelinliittymä.

DNA Rajaton on halvin liittymätarjous paljon puhuvalle

Vuodelle 2021 halpaa puhelinliittymää etsivän paras valinta on tällä hetkellä kiistatta DNA Rajaton. Tämä DNA:n rajoittamaton puhelinliittymä on ollut jo pitkään yksi vertailun halvimmista puhelinliittymistä, vaikka muutkin operaattorit ovat aika ajoin tehneet hyviä tarjouksia uusille asiakkaille.

DNA tuntuu kuitenkin tarjoavan parhaat tarjoukset kuukaudesta toiseen paljon puhelinta käyttäville asiakkaille. Elisa ja Moi ovat edullisia liittymiä silloin, kun liittymän käyttö on vähäisempää.

Rajattoman liittymän edullisuus konkretisoituu paljon puhuvalle tai nettiä käyttäville

DNA kauppa
DNA kauppa, kuvan lähde DNA:n mediapankki

Rajattoman liittymän idea on yksinkertainen – DNA:n asiakas voi puhua, käyttää nettiä tai lähettää viestejä niin paljon kuin tarvitsee.

Puheluihin käytettyjä minuutteja tai netissä vietettyä aikaa ei siis tarvitse laskea, sillä liittymää voi käyttää ilman rajoituksia yhdellä ja samalla kuukausimaksulla. Tämä liittymämaksu pysyy samana kuukaudesta toiseen, eli kyseessä ei ole rajoitetun ajan saatavilla oleva erikoistarjous.

Netin maksiminopeus vaikuttaa liittymän hintaan

DNA Rajaton -liittymien hinta määräytyy netin maksiminopeuden perusteella. Nopein nettiyhteys on saatavilla kalliimpiin liittymiin ja vastaavasti halvempien liittymien nopeutta on rajoitettu hitaammiksi. Netin nopeus vaihtelee liittymien välillä suurestikin, kun se on parhaimmillaan 1000 Mbit/s ja hitaimmillaan vain 1Mbit/s.

Hitaallakin nettiliittymällä pärjää, jos netin käyttö on enimmäkseen uutisten lukemista tai viestittelyä ystävien kesken. Jos liittymää käytetään videoiden katseluun, pelaamiseen tai nettiyhteys tarvitsee vaikkapa jakaa tietokoneen käyttöön etätöissä, kannattaa netin nopeuteen panostaa.

Nopea nettiyhteys on luonnollisesti hieman kalliimpi. Hintaero nopean ja hitaan netin välillä on kuitenkin sen verran pieni, että erotus kannattaa maksaa suosiolla, jos nopealle netille on vähänkään käyttöä.

DNA houkuttelee asiakkaita halvalla hinnalla

DNA on halpojen liittymätarjousten kanssa usein kilpailijoitaan edellä – näin ainakin menneinä aikoina, ja todennäköisesti myös vuonna 2021. Halvinta liittymätarjousta etsivän ei kannata kuitenkaan tuudittautua DNA:n hintaetuun, sillä aika ajoin myös Telia, Elisa ja Moi kampanjoivat halpojen liittymätarjousten kanssa.

Halpaa puhelinliittymää etsivän kannattaa tarkistaa liittymävertailu, jossa on näkyvillä paitsi ajankohtaiset erikoistarjoukset, myös normaalit listahinnat. Liittymävertailussa voit tutustua ajankohtaisiin tarjouksiin yhdestä näkymästä ja valita itsellesi halvimman puhelinliittymän.

Tärkeää tietoa vuoden 2021 liittymätarjouksista

Miten saan halvimman liittymätarjouksen käyttööni?

Halvin liittymätarjous löytyy sivuillamme olevasta vertailusta kätevästi. Liittymien hinnat ja tarjoukset päivittyvät vertailuun automaattisesti operaattorien antamien tietojen perusteella. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä DNA:n liittymätarjous on kaikista halvin paljon puhuvalle henkilölle. Siirry vertailemaan liittymätarjoukset tästä.

Kannattaako vertailusta valita halvin liittymätarjous?

Liittymää ei kannata valita pelkän hinnan perusteella. Kaikista halvin liittymä ei todennäköisesti pidä sisällään puheaikaa, tai ainakaan netin käyttöä. Kiinnitä vertailussa hinnan lisäksi myös tarvitsemiisi liittymän ominaisuuksiin ja palveluihin. Lue tästä lisää miten puhelinliittymä kannattaa kilpailuttaa.

Voinko pitää vanhan numeron, jos siirrän liittymän DNA:lle?

Jos vaihdat liittymäsi DNA:lle, sinun ei tarvitse vaihtaa puhelinnumeroasi. Lue tästä lisää, miten liittymän vaihtaminen tapahtuu ja kuinka voit säilyttää vanhan puhelinnumerosi.

Jätä kommentti