Suoratoistopalvelut – mistä paras sisältö ja ilmainen kokeilujakso?

Ilmainen kokeilujakso on saatavissa näistä suoratoistopalveluista

Sarjoja, leffoja ja urheilua


Kattava valikoima elokuvia ja sarjoja

✓ Paljon myös pohjoismaista sisältöä

✓ Toimii offline-tilassa

✓ Paljon ohjelmia lapsille


12,99 €/kk

1. kuukausi - 50 %

Ei määräaikaa, voit peruuttaa milloin vain

Suosituin

TV-ohjelmia ja urheilua


Pääosin pohjoismaista sisältöä

✓ Elisan kautta tilattuna paremmat edut

✓ Toimii offline-tilassa


12,99 €/kk

1. kuukausi -50 %

Ei määräaikaa, voit peruuttaa milloin vain

Kotimaista tuotantoa, myös lapsille


Suomalaisia sarjoja ja elokuvia

✓ Ohjelmien tallennus mahdollista

✓ Toimii offline-tilassa


12,99 €/kk

1. kuukausi -50 % 

Ei määräaikaa, voit peruuttaa milloin vain

Yli 200 sarjaa tosi TV:tä


Uudet jaksot katsottavissa heti seuraavana päivänä ensiesityksestä

✓ Toimii offline-tilassa


4,99 €/kk

Ilmainen kokeilujakso

Ei määräaikaa, voit peruuttaa milloin vain

Lasten elokuvat ja sarjat

Lastenohjelmia klassikoista uutuuksiin

✓ Turvallinen lapsille kehitetty käyttöliittymä

✓ Toimii offline-tilassa

6,90 €/kk

2 viikon ilmainen kokeilujakso

Ei määräaikaa, voit peruuttaa milloin vain

 

Suoratoistopalvelujen määrä kasvaa jatkuvasti ja niiden vertailu kannattaa tehdä ennen tilausta ja korttitietojen syöttämistä palveluun. Laaja valikoima sarjoja ja elokuvia on nykyään suoratoistopalvelun perusedellytys. Palveluiden välillä on suuriakin eroja, kun esimerkiksi Netflix keskittyy pitkälti uusien sarjojen tuomiseen ja Elisa Viihde Aitio panostaa voimakkaasti suomalaiseen sisältöön. Viaplay puolestaan on ehdoton valinta urheilun ja elokuvien ystävälle. Uusimpia tosi-TV -sarjoja seuraavan ehdoton valinta on Hayu ja lastenohjelmia etsivän valinta kääntyy usein SF-Kidsin tai suositun Elisa Viihteen puoleen. 

Katso ilmaisen jakson aikana rajattomasti leffoja, sarjoja, urheilua tai lastenohjelmia. Voit päättää tilauksen jatkamisesta tai peruuttamisesta ilmaisjakson aikana.

Kilpailu maksavista asiakkaista kiristyy suoratoistopalvelujen välillä ja on laittanut palvelut kisaamaan hinnan lisäksi entistä laajemmalla sisällöllä. Käsittelemme tällä sivulla suoratoistopalvelujen eroja lähinnä tarjonnan näkökulmasta, sekä kerromme mitkä palvelut voit ottaa käyttöön ilmaiseksi.

Mikä on paras suoratoistopalvelu?

Käyttäjän voi olla vaikeaa valita itselle sopivin ja paras suoratoistopalvelu laajasta tarjonnasta. Tämän takia monissa suoratoistopalveluissa on nykyään ilmainen kokeilujakso, jonka aikana voi selvittää onko sen tarjoama sisältö oman maun mukaista.

Etsitpä sitten katsottavaa sarjojen, elokuvien, dokumenttien tai vaikka urheilun muodossa, kattavinta valikoimaa kaikkiin näihin osa-alueisiin ei valitettavasti löydy yhdestä ja ainoasta palvelusta.

Sarjat

Jos etsit sarjojen osalta uusimpia uutuuksia tai vanhempia klassikoita, hyvä ulkomainen valikoima löytyy HBO:sta, Netflixistä ja Viaplaysta. Uusimmat sarjatPalveluntarjoajista etenkin Netflix on panostanut jo pitkään omien sarjojen ja viihteen tuottamiseen. Paras valikoima suomalaisia sarjoja puolestaan löytyy suosituksi nousseesta Elisa Viihteestä.

Myös Yle Areenasta löytyy suhteellisen kattava valikoima kotimaista sarjatuotantoa ilmaiseksi, mutta ulkomaisen viihteen kattaus on YLE:llä puolestaan varsin laiha.

Elokuvat

Suoratoistopalvelut keskittyivät aluksi lähinnä elokuvien tarjontaan. Suoratoistoon keskittyneiden palveluiden tulo muutti nopeasti tapoja ostaa tai vuokrata viihdettä. Suoratoistopalvelujen tulon myötä videovuokraamot katosivat katukuvasta nopeasti lähes kokonaan ja viihteen kuluttaminen siirtyi nettiin.

Jokaisen palvelun valikoimista löytyy elokuvia kasapäin, eikä viihde varmasti lopu hetkessä kesken. Esimerkiksi Elisa Viihde tarjoaa kattavan tuhansien elokuvien valikoiman, jonka joukosta löytyy myös uusimpia suomalaisia elokuvia. Elisa Viihteen ilmaisen kokeilujakson saa käyttöön tämän sivun yläreunassa olevasta linkistä.

Suomen Netflixistä elokuvia löytyy noin 2000 kappaletta, eikä Viaplayn valikoimakaan jätä kylmäksi. Viaplayn valikoimista löytyy noin 1500 elokuvaa, jonka päälle katsottavissa on myös paljon urheilusisältöä.

Reality ja tosi-tv

Hayu poikkeaa muista suoratoistopalveluista siten, että se on keskittynyt lisäämään valikoimaansa kattavan valikoiman realitysarjoja. Hayusta löytyy yli 200 sarjaa realitya aina Kardashianeista tai Beverly Hillsin täydellisistä naisista kuumimpien artistien elämää seuraaviin sarjoihin. Palvelussa on tällä hetkellä realitya yhteensä noin 6000 jaksoa. Realityn ystävälle Hayu on ylivoimainen valinta. Hayua pääsee kokeilemaan  ilmaiseksi vertailumme kautta.

UrheiluF1

Urheilun ystäville suoratoistopalveluista ylivoimaisen voiton vie Viaplay. Viaplayn kautta ruudulle ilmestyy elokuvien ja sarjojen lisäksi kattava valikoima urheilua.

Palvelusta pääsee seuraamaan mm. seuraavia kansainvälisiä urheilusarjoja: NHL, KHL, Euroliiga, Mestarien Liiga, Englannin Valioliiga, NFL ja UFC. Myös Viaplay tarjoaa uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson, jonka voi ottaa käyttöön tältä sivulta.

Lastenohjelmat

Lapsille suunnattu suoratoistopalvelu SF Kids kokoaa yhteen turvalliseen ja helppokäyttöiseen sovellukseen ikivihreät suosikit ja uusimmat uutuudet. Katsottavaa löytyy koko perheelle, sillä tämä suoratoistopalvelu näyttää myös vanhempien katsojien lapsuusajan suosikit. SF-Kidsin sarjoissa ja elokuvissa esiintyvät tutut hahmot kuten Pingu, Asterix, Puuha-Pete, Robin Hood, Viidakkojytä, Pipsa Possu ja niin edelleen.

Astrid Lindgrenin klassikoista palvelussa seikkailevat mm. Peppi Pitkätossu, Vaahteramäen Eemeli, Veljeni Leijonanmieli, Saariston lapset, Ronja Ryövärintytär ja monet muut tutut hahmot. Sovelluksessa on vanhemmille tarkoitettu hallintapaneeli, josta voi määrittää päivittäiset rajat ohjelmien katselulle.

Katso leffoja ja sarjoja myös offline -tilassaLataa elokuvat ja sarjat

Sekä elokuvia, että sarjoja voi katsoa myös ilman nettiyhteyttä, sillä suurin osa suoratoistopalveluista toimii myös offline -tilassa. Voit ladata haluamasi sisällön puhelimeen, tietokoneelle tai tabletille wifi -verkkoa tai puhelimen omaa nettiyhteyttä käyttäen. Näin pääset nauttimaan viihteestä myös matkoilla tai lentokoneessa, ilman pelkoa datasiirtomaksuista tai puheimen käyttörajoituksista.

Sarjojen ja elokuvien lataaminen on helppoa ja pidempikin elokuva latautuu yleensä muutamassa minuutissa. Kokonaisia sarjojen tuotantokausia ladatessa aikaa kannattaa varata hieman enemmän, noin 10-15 minuuttia. Ladattu sisältö on katsottavissa n. 1-2 kuukauden ajan hieman sovelluksesta riippuen, jonka jälkeen sen saa tarvittaessa ladattua uudelleen.

Kokemuksia suoratoistopalveluista

Lue alta vertailumme ja käytännön kokemukset eri leffojen, sarjojen, urheilun, realityn ja dokumenttien suoratoistopalveluista. Muista jättää myös omat kokemuksesi artikkelin lopusta löytyvään kommenttikenttään!

 

Viaplay ilmainen kokeilujakso

Viaplay suoratoistopalvelu – ehdoton valinta elokuvien, urheilun ja sarjojen ystäville

 

Viaplay on keskittynyt tarjoamaan kattavan sarja- ja elokuvavalikoiman lisäksi sisältöä urheilun ystäville. Viaplayn sopimusten ansiosta palvelun kautta on katsottavissa kattavasti urheilua, mm. NHL:ää, Euroliigaa, Englannin Valioliigaa, Mestarien Liigaa sekä UFC -otteluita. Urheilulajeista vahvasti edustettuna ovat golf, jääkiekko, nyrkkeily, jalkapallo sekä amerikkalainen jalkapallo.

Viaplay on saatavilla vain pohjoismaissa, jonka vuoksi sen sarjat ja elokuvat pitävät sisällään paljon pohjoismaalaista sisältöä. Myös Viaplayn ohjelmat ovat katsottavissa offline -tilassa ilman nettiyhteyttä puhelimesta, tabletista tai tietokoneelta.

Kaiken kaikkiaan Viaplayn sisältö tarjoaa raikkaan tuulahduksen hieman erilaista katsottavaa moneen muuhun suoratoistopalveluun verrattuna.

Plussat

 • Paljon pohjoismaisia sarjoja ja elokuvia
 • Urheilua kattavasti
 • Toimii usealla eri päätelaitteella
 • Kattava valikoima elokuvia ja uusia sarjoja
 • Tilauksen voi peruuttaa milloin vain
 • Sarjat ja leffat sisältävä paketti on varsin edullinen 12,99€/kk

Miinukset

 • Kallein kaikenkattava paketti on melko tyyris 34,9€/kk

Voit kokeilla Viaplaytä ilmaiseksi tätä kautta. Huomaa, että palvelun voi peruuttaa myös ilmaisen kokeilujakson aikana.


Elisa viihde aitio

Elisa Viihde Aitio– paljon kotimaista tuotantoa ja lapsille suunnattua sisältöä

 

Elisa viihde on alkanut seurata Netflixin esimerkkiä siinä määrin, että myös Elisa tuottaa itse omaa sisältöä. Toki tuotantobudjetti on suomalaisessa palvelussa eriluokkaa amerikkalaiseen jättiin verrattuna. Suositulla Elisa Viihteellä on kuitenkin ehdottomasti paikkansa kotimaisen sisällön ystäville.

Elisan kirjastosta löytyy kattava valikoima lastenohjelmia, sarjoja ja elokuvia. Lisäksi Elisa Viihteen kautta voi vuokrata erikseen elokuvia tai katsoa Elisa Viihde Sportia. Sportin myötä palveluun saa katsottavaksi mm. extreme -urheilua, koripalloa, e-urheilua ja jalkapalloa.

Plussat

 • Palvelu laajennettavissa urheiluun ja maksukanaviin
 • Elisan omaa tuotantoa
 • Suomalaisia sarjoja
 • Hyvä valikoima lapsille
 • Tilaus on voimassa toistaiseksi ja sen voi peruuttaa milloin vain
 • Palvelussa onnistuu myös yksittäisten elokuvien vuokraus
 • Myös C Moren ja Viaplayn sisältö on saatavilla Elisan kautta

Miinukset

 • Osa valikoimasta saatavilla vain lisämaksusta

Voit lunastaa Elisa Viihteen tarjouksen tältä sivulta.


Netflix

Netflix – kattava valikoima omaa tuotantoa

 

Netflix erottuu muista palveluista omalla kattavalla sisällöntuotannollaan, jota se on tuottanut jo vuodesta 2013 lähtien. Netflixin omaa tuotantoa ovat mm. nämä hittisarjat: Orange is the new black, House of Cards, The Crown. Netflix toimii kattavasti eri päätelaitteilla ja ohjelmia voi ladata myös offline -tilaan, mikäli haluat katsoa sarjoja tai elokuvia esimerkiksi lentokoneessa tai ulkomailla. Netflixiä voi käyttää tällä hetkellä seuraavilla laitteilla, Apple, Android, Windows, Roku, Playstation, Xbox, Googlen Chromecast sekä Apple TV.

Plussaa

 • Netflixin oma sarja- ja elokuvatuotanto
 • Toimii usealla eri päätelaitteella
 • Suht edullinen hinnoittelu
 • Valtava valikoima elokuvia ja sarjoja

Miinusta

 • Heikko valikoima urheilun tai realitysarjojen ystäville


Hayu -reality ja tositv

Hayu – ehdoton valinta tosi-TV:n ystäville

 

Hayu on suunnattu realityn ystävälle. Hayun kautta saat katsottavaksesi ajankohtaiset realitysarjat ympäri maailman. Tosi-TV:stä pitävälle tämä on ehdoton valinta, sillä uusimmat jaksot tulevat palveluun heti seuraavana päivänä ensiesityksestä. Uusimmat jaksot ovat katsottavissa klo 9:00 Amerikan aikaan.

Plussat

 • Selkeä käyttöliittymä
 • Kattavin valikoima, yli 200 sarjaa tosi TV:tä
 • Edullinen hinta

Miinukset

 • Elokuvat ja sarjat puuttuvat valikoimasta

Hayu sopii hyvin toisen suoratoistopalvelun rinnalle. Jos tarkoituksena on katsella uusimpia elokuvia tai sarjoja, Hayu yksistään ei riitä. Palvelun edullinen kuukausimaksu (4,99€/kk) tekee kahden rinnakkaisen suoratoistopalvelun käyttämisestä kuitenkin mahdollista.

Hayu tarjoaa tämän sivun kautta ilmaisen 1 kuukauden kokeilujakson, jonka voi halutessaan peruuttaa milloin vain.

 

C More

C More – formuloiden ystävälle

 

C More on Telian omistuksessa oleva suoratoistopalvelu. Suomessa palvelua hallinnoi MTV ja palvelu pitää sisällään suhteellisen kattavan valikoiman urheilua kuten formuloita, golfia ja Mestarien liigaa. Palvelun kautta voi katsoa myös MTV3:n, Subin ja AVA:n ohjelmia ilman mainoksia. C Moren voi tilata myös Elisa Viihteen kautta, jolloin samassa paketissa saa myös Elisa Viihteen tarjoamat ohjelmat.

Plussat

 • Formulat kuuluvat valikoimaan
 • MTV3:n ohjelmat ilman mainoksia
 • Tilattavissa Elisa Viihteen kautta, jolloin hinnalle saa enemmän vastinetta

Miinukset

 • Suhteellisen kallis, jos tilausta ei tee Elisa Viihteen kautta

Suosittelemme tilaamaan C Moren Elisan kautta täältä, jolloin saat käyttöösi ilmaisen kokeilujakson.

 

SF_Kids_lasten_elokuvat_sarjatSF Kids saa lapset viihtymään

 

Kun puhutaan lasten sarjoista tai elokuvista, SF Kids -suoratoistopalvelu on omaa luokkaansa. Palvelu on helppokäyttöinen ja saa lapset viihtymään tuttujen klassikoiden lisäksi myös uudemman tuotannon parissa. Seikkailuja pääsee seuraamaan mm. Peppi Pitkätossun, Katto Kassisen, Babarin, Hau Haun, Maija Mehiläisen, Pipsa Possun, Vili Vilperin ja kymmenien muiden lasten viihdyttäjien kanssa.

Sovelluksesta löytyy aikuisille tärkeät asetukset, joista voi hallita mm. päivittäistä katseluaikaa sekä sisältöä jota lapset pääsevät katsomaan.

Plussat

 • Helppokäyttöinen lapsille suunniteltu käyttöliittymä
 • Kattava valikoima lastenohjelmia
 • Edullinen hinta
 • Saa myös aikuiset viihtymään oman lapsuuden satuhahmojen parissa

Miinukset

 • Ei aikuisille suunnattua sisältöä


Yle Areena

Yle Areena – tutustumisen arvoinen ilmaispalvelu

 

Yle Areena on Yleisradion tarjoama maksuton suoratoistopalvelu. Palvelun kautta voi katsoa YLE:n ohjelmia myös suorana kännykällä tai kuunnella Ylen radiokanavia ja podcasteja.

Palvelussa on kattavasti YLE:n ohjelmistoa, mutta elokuva- tai sarjafanin tarpeita palvelu ei tyydytä ainakaan pitkäaikaisesti, sillä sisältö on kahlattu nopeasti läpi. Palveluun kannattaa kuitenkin tutustua, sillä sen voi ottaa käyttöön maksutta.

Plussat

 • Kotimaisia ohjelmia
 • Maksuton palvelu
 • YLE:n lähetykset kännykkään
 • Lastenohjelmia

Miinukset

 • Suppea valikoima viihteen suurkuluttajalle tai uutuuselokuvia etsivälle

Yle Areenan voi ottaa käyttöön tästä.

 


HBO Nordic

HBO Nordic – laadukkaita sarjoja, mutta valikoima voisi olla kattavampi

 

HBO on pitkän linjan ammattilainen laadukkaiden sarjojen ja elokuvien saralla. HBO onkin tuottanut omaa sisältöään jo ennen kuin suoratoistopalveluita oli edes olemassa. Tästä huolimatta HBO ei ole saavuttanut samanlaista suosiota kuin esimerkiksi Netflix tai Viaplay, eikä sen sisältö tunnu päivittyvän yhtä ahkerasti kuin monessa muussa palvelussa.

Laadukkaita klassikkosarjoja ei voi kuitenkaan sivuuttaa HBO:n osalta, sillä palvelusta löytyy mm. Sopranos, The Wire, Entourage, Sex and the City, Rome, The Office, Deadood ja monia muita.

Uusia sarjoja tai elokuvia hakevalle HBO ei kuitenkaan ole paras vaihtoehto, sillä näiden osalta HBO:n sisältö on valitettavan suppea.

Plussat

 • Laadukkaita sarjoja
 • Paljon palkittuja sarjoja
 • Palvelusta löytyy kunkin sarjan kaikki tuotantokaudet

Miinukset

 • Melko suppea, nopeasti läpikahlattu valikoima


Amazon prime

Amazon Prime – huokea hinta, mutta suppea valikoima

 

Amazon Prime on vielä alkutaipaleella oleva suoratoistopalvelu. Myös Amazon on alkanut panostaa Netflixin tai Elisan tavoin omaan tuotantoon.

Iso osa palvelun sisällöstä koostuu ainakin toistaiseksi vanhemmista elokuvista, joista monissa ei ole suomenkielistä tekstitystä. Amazon Prime tulee todennäköisesti kehittämään valikoimaansa lähiaikoina ja jäämme seuraamaan, kuinka hyvin tämä verkkokauppajätin palvelu tarjoaa vastinetta rahoille tulevaisuudessa.

Plussat

 • Jonkin verran omaa sisältöä
 • Edullinen kuukausimaksu

Miinukset

 • Suppea valikoima
 • Muihin palveluihin verrattuna sekava käyttöliittymä
 • Valikoimissa vain vähän uusia elokuvia tai sarjoja

Disney Plus – on nyt avattu Suomessa

Disney+ on suoratoistopalvelu, jonka tulemista Suomeen saatiin odottaa syksyyn 2020 saakka.  Palvelu on ollut jo pidempään auki useassa maassa, mutta nyt se on saatavilla myös suomalaisille. Disneyn suoratoistopalvelun voi tilata joko vuosi -tai kuukausimaksulla. Kerralla maksettaessa palvelu tulee hieman edullisemmaksi ja säästöä kertyy muutaman kuukauden maksujen verran.

Disneyn valikoima koostuu useista uusista ja klasiikoksi muodostuneista sarjoista. Lisäksi palvelussa voi katsoa laadukkaita elokuvia ja dokumentteja.

 

Kokemuksia ja kysymyksiä suoratoistopalveluista

Mikä suoratoistopalvelu on paras?

Kattava arvostelu 10 parhaasta suoratoistopalvelusta sekä käyttäjien kokemuksia löytyy tältä sivulta. Lue artikkeli ja valitse paras suoratoistopalvelu. Myös ilmaisjaksot listattuna! Arvosteluissa mukana mm. HBO, Viaplay, Elisa Viihde, Netflix, CMore, Hayu, Yle Areena ja SF Kids.

Saako kanavapaketin ilmaiseksi?

Ilmainen kokeilujakso on hyvä tapa tutustua eri kanavapaketteihin. Monet suoratoistopalvelut tarjoavat ilmaisia kokeilujaksoja uusille asiakkaille. Näet tästä artikkelista ajantasaiset ilmaiset kokeilujaksot, jotka saat käyttöösi heti.

Elisa viihde, CMore vai Viaplay?

Viaplay on ehdoton urheilun, elokuvien ja sarjojen ystävän suosikki. Elisa viihde ja CMore tarjoavat puolestaan kattavan valikoiman urheilua ja suomalaisia sarjoja sekä leffoja. Katso vertailutaulukosta, miten saat CMoren edullisesti tai jopa ilmaiseksi käyttöön.

Mistä ilmaisia elokuvia?

Viaplay tarjoaa uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson, jonka aikana voit ahmia elokuvia mielin määrin. Myös muiden palveluiden ilmaisjaksot on listattu tässä artikkelissa.

Mistä F1 suorat live-lähetykset?

F1 live-lähetykset näytetään suorana Viaplayn kautta ja kaupanpäälle saat pääsyn myös mm. NHL:n, KHL:n, Mestarien liigan sekä Englannin valioliigan otteluihin. Katso tästä artikkelista, kuinka saat suorat lähetykset käyttöön ilmaiseksi.

Mistä uusimmat tosi-TV -kaudet?

Parhaat tosi-tv -jaksot löytyvät Hayusta. Näet palvelusta uudet suomessa vielä julkaisemattomat jaksot, sekä suosikkiesi aiemmat kaudet. Lue tämän tosi-tv:hen erikoistuneen suoratoistopalvelun arvostelu ennen kuin tilaat ja hyödynnä ilmainen kokeilujakso.

Mistä elokuvia lapsille?

Elisa viihde tarjoaa hyvän kattauksen elokuvia ja sarjoja koko perheelle. Toinen vaihtoehto on pelkästään lapsille suunnattu SF Kids, jossa seikkailevat mm. kaikki Astrid Lindgrenin kertomuksista tutut suosikkihahmot. Katso palveluiden arvostelut täältä ja hyödynnä uuden asiakkaan edut!

Voiko elokuvia ja sarjoja katsoa offline -tilassa?

Sarjojen sekä elokuvien katsominen offline -tilassa onnistuu lähes kaikilla sovelluksilla. Tutustu tarjontaan tarkemmin, sekä valitse makuusi paras suoratoistopalvelu tältä sivulta.

Muista valita vertailustamme sopiva kännykkäliittymä suoratoistopalvelua varten

Puhelinliittymät

Suoratoistopalvelut toimivat myös mobiililaitteissa, kuten kännykässä tai tabletilla. Suoratoistopalveluja varten kannattaa valita puhelinliittymä siten, ettei datarajoitukset tule vastaan ja nettiyhteys on riittävän nopea palvelujen käyttämiseen. Minimivaatimuksena puhelinliittymän tulee tukea 4G -yhteyttä, mutta luonnollisesti sarjat ja leffat latautuvat nopeammin 5G -verkossa.

Sarjat, elokuvat tai muu sisältö ladataan puhelimeen joko wifi -verkossa tai puhelinliittymän oman datan avulla. Jos aiot käyttää suoratoistopalveluja esimerkiksi matkoilla tai wifi -verkon ulottumattomissa, muista varmistaa datapaketin riittävyys suoratoistopalvelun käyttämiseen. Suosittelemme valitsemaan kännykkäliittymään rajattoman datapaketin, jotta puhelinlasku ei pääse yllättämään.

Näet Elisan, Telian, DNA:n ja Moi mobiilin ajankohtaiset liittymätarjoukset tästä. Vertaa liittymien erot palvelussamme ja valitse suoratoistopalvelua varten kännykkäliittymä, jossa datan määrää ei ole rajoitettu.

17 kommenttia artikkeliin ”Suoratoistopalvelut – mistä paras sisältö ja ilmainen kokeilujakso?”

 1. Meillä lapset viihtyvät sarjojen parissa ihan liikaakin 😀 Ilmaisjakson jälkeen ei taida olla pikkuisille sanomista, etteikö palvelun tilaamista enää jatkettaisi

  Vastaa
  • Hyvä, että sopivia sarjoja on löytynyt. Toivottavasti myös perheen vanhemmille on löytynyt leffoja tai sarjoja katsottavaksi!

   Vastaa
  • Mikä striimauspalvelu teillä on? SF kids? Vai joku muu? Me on mietitty viaplayta niin saisi samalla kertaa myös muille kuin pikkuisille viihdettä. En vaan tiedä onko se hyvä vai ei. Kokemuksia kellään?

   Vastaa
   • Hei Laura, jos olette etsimässä sekä lapsille, että aikuisille ohjelmia, niin Viaplay on varmasti hyvä vaihtoehto. Se on ollut suosittu streaming -palvelu jo pitkään. Toinen hyvä vaihtoehto, joka sopii nuoremmille ja vanhemmille voisi olla Elisa viihde. Suosittelen kokeilemaan vaikka molempia, sillä maksuton jakso on saatavissa näihin kumpaankin palveluun.

 2. Kiitos ilmaisesta kokeilujaksosta! Ei taideta ehtiä katsomaan kaikkia sarjoja läpi kuukauden aikana 😉

  Vastaa
  • heh:) Nuo valikoimat ovat sen verran laajoja, etten yhtään ihmettele. Malttakaa välillä tehdä muutakin, kuin istua ruudun ääressä!

   Vastaa
   • Vielä muutama päivä ilmaista kautta jäljellä ja aika monta tuotantokautta on ehditty katsoa! Suosikkeja tähän mennessä: Blacklist, S.W.A.T., 24 ja Outlander. Kaikkia kausia ei toki 24 ehditä millään, siihen menisi varmaan koko kuukausi 😀 Kokeillaan vielä jos Prison breakin ehtisi saada ainakin aluilleen.

 3. Koitettiin varmaan lähes kaikki elokuvien ja sarjojen striimauspalvelut läpi ja kerättiin kokemuksia, sekä plussia että miinuksia. Kokemusta löytyy tähän mennessä elisa, cmore, dplay, viaplay, netflix, hbo ja myös realityhömpän puolelta hayu. Meillä parhaat kokemukset tähän mennessä Cmoresta ja Viaplaysta joiden sisältö on ollut meidän perheessä sopivaa. Hyvänä puolena näissä palveluissa on se että niitä voi koittaa ilmaiseksi, mutta omien kokemusten mukaan kuukausilaskut jää helposti pyörimään jos ei muista peruuttaa ajoissa. Nyt kun on paljon ollut keskustelua siitä, miten nämä leffapalvelut ovat suositumpia kun ihmiset ovat enemmän kotona, niin pitäkää huoli, ettei kortille jää päälle veloituksia palveluista mitä ei käytetä.

  Vastaa
  • Olet tainnut katsella ilmaisia elokuvia tunnin ja toisenkin. Miten pitkään palvelusta täytyy olla ”poissa”, että voi taas aktivoida uuden ilmaisen kauden? Ei sillä, että minä niin tekisin mutta kaverin puolesta kyselen 😀

   Vastaa
   • Sama kiinnostaa täällä! En raaski maksaa kun yhdestä palvelusta kerrallaan, mutta kokeillut noita muitakin aina välillä ilmaisjaksoilla. Harkinnut vaihtoa HBOhon, mutta haluaisin vielä kokeilla vähän aikaa ennen kun päätän minkä valitsen

  • Tosi hyvä pointti toi että tarkistaa ettei jää turhaan pyörimään tai vahingossa. Kallis lasku voi tulla unohduksesta, varsinkin näin lomautetuilla.
   Toisaalta ihan parasta nää ilmaiskokeilut nyt, olisin varmaan tullut hulluksi muuten kun ei voi mennä mihinkään, eikä kyllä ois varaakaan. Onko muita ideoita mitä ilmaista tai tosi halpaa voisi tehdä nyt? Kirjoja en ole oikein ikinä oppinut lukeen, jotain muuta?

   Vastaa
   • Hei Pertti, kirjojen osalta kannattaa koittaa myös äänikirjoja. Niiden kuuntelu onnistuu muiden askareiden lomassa kivasti. Meillä on muutamia ideoita korona-ajan tekemiselle myös blogissamme, joista moni on halpoja tai ilmaisia.

 4. Olen täysin koukussa kokkiohjelmiin, onko näissä palveluissa missään ihanan 😍 Nigellan ohjelmia? Muutkin käy, ainoa kriteeri että kokin pitää olla lempeän kuuloinen ja näköinen nainen ja tietty ruoan jotain hyvää

  Vastaa
 5. Hei Annu,

  Hyvä vaihtoehto on ainakin SF Kids, joka on suunniteltu nimenomaan lapsia silmällä pitäen. Mutta myös muissa palveluissa on runsaasti tarjontaa perheen pienimmille. Esimerkiksi Viaplay on tosi suosittu ja sieltä löytyy niin leffoja, kuin sarjoja myös muun perheen viihdykkeeksi. Näitä molempia suoratoistopalveluita voi kokeilla kahden viikon ajan täysin maksutta. Kuukausimaksun veloitus alkaa vasta sitten, jos päätätte jatkaa jonkin palvelun tilaajana pidemmän aikaa. Kurkkaa eri palveluista tehty vertailumme tämän sivun yläreunasta. Paras viihdepaketti löytyy teille helpoiten kokeilemalla muutamaa sopivalta tuntuvaa vaihtoehtoa.

  Hyvää alkavaa syksyä toivottaen, HPO

  Vastaa

Jätä kommentti